mandag den 25. november 2013

sidste fredag i november: performance og standpunkter (del 2)

PERFORMANCErum byder velkommen et arrangement med temaet: performance og standpunkter del 2. Det sker fredag den 29. November kl. 19.00.

Christian Schmidt-Rasmussen kommer og opfører teaterstykket ”Vi lever på ruinerne af en glorværdig fremtid”, der en enmandsforestilling, hvor kunstneren spiller alle rollerne selv. I stykket møder vi oplæseren, forfatteren og alle de medvirkende som: den græske gud Minotaurus, revisoren, en cavadrikkende kamel, forfatterens alter ego eller tyren Ferdinand, der alle udgør en brik i stykkets samlede fortælling. Med jævne mellemrum træder oplæseren ud af rollen, for at generobre publikums opmærksomhed og få overblikket over tekstens overlappende og vildledende struktur. ”Vi lever på ruinerne af en glorværdig fremtid” tematiserer ubehaget ved alle former for invasion i menneskets privatliv, hvor grænserne mellem ’selv’ og omverden bliver flydende.

claus ejner vil opfører performancen ”gulvpanel”, hvor han vil udleve sin store drøm om at blive gulvpanel.

HISTORIETIMEN bliver med Eli , der vil sætte fokus på Chris Burden. 


START: fredag den 27. November 2013 kl. 19.00.
HVOR: rum46, Studsgade 46
TELEFONISK KONTAKT: claus ejner: 40 63 10 67
EMAIL: clausejner67@gmail.com

DOKUMENTATION

Christian Schmidt-Rasmussen i aktion:


claus ejner som gulvpanel:De tre sidste billeder viser Claus Strøm og Eli i aktion, Strøm læser alle sine SMSer op for de sidste to måneder. Ingen kommentarer:

Send en kommentar