lørdag den 22. marts 2014

performance og forbindelserPERFORMANCErum indbyder til et arrangement med temaet performance og forbindelser fredag den 28. Marts kl. 1900. Aftenen består af videodokumentation af performances fra Paris og Algante.

Vi viser 2 videoer af Edduin Gonzalez, som er fra Panama og bosat i Paris. Begge videoer dokumenterer Edduin ifærd med at lave en performance/handling i Paris’ gader. I den første trækker han rundt med en kuffert hvor der på hvor der på ryggen står “I don’t wanna die”. I den anden video flytter han blandt andet en computer fra et sted til et andet.

Fra Algante viser vi 2 videoer fra MAE – der er en spansk forkortelse af Museum for kunst uden for sin tid. MAE er eller har været og kan være en overnational enhed, der beskæftiger sig med produktion, markedsføring og distribution af fakta i forbindelse med kunstnerisk adfærd. Den første video vi viser, er MANIFESTO, hvor et optog slæber rundt på en korsfæstet arbejdsdragt. Den anden video er ELOGIOS LUMINICOS DE LA SOMBRA, der handler om en normal familie en normal hverdagsdag med et mærkelig familiemedlem: en røv med øjne.

START: fredag den 28. Marts kl. 1900
HVOR: rum46, Studsgade 46
TELEFONISK KONTAKT: claus ejner: 40 63 10 67
EMAIL: clausejner67@gmail.com


DOKUMENTATION 

Se Edduin Gonzalezs videoer:
I Don't Wanna Die sur le net - se HER
Porter une phrase - se HER


Se MAEs videoer:

Manifesto - se HER
Link til deres hjemmeside - se HER 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar