fredag den 23. maj 2014

performance og standpunkter


PERFORMANCErum indbyder til et intenst arrangement med temaet performance og standpunkter fredag den 30. maj kl. 1900.

Birgit Bjerre vil opfører performancen ”Jeg står godt lige her”. Performancen implicerer en tavle, en tekst og to fingre. Hjernen er mærkelig. Den har en evne til at diskutere, selvom man er alene. Den kan for eksempel hurtigt blive rastløst utilfreds og mene, at man skal flytte sig et andet og mere spændende sted hen. Performance handler om at blive ved med at udføre det simple og være tilfreds med det.

I performancen "Space/PLACE" tager Claus Strøm rummet som en meningsskabende ekspressiv praksis op til overvejelse. Gennem prosaisk æstetisk hverdagsbrug stilles der spørgsmålstegn ved distinktionen mellem offentligt og privat levet liv. Den deskriptive fremstilling af rum og sted kan ses som en invitiation til modtageren til at blive medskabende i skabelsen af den kulturelle kontekst, både kunstneren og denne er omfattet af.

Jette Hye Jin Mortensen vil afholde en mini menneskerettighedsafstemning omkring, hvad grundlæggende rettigheder er og hvordan de påvirker dem, der er allertættest på os eller mest afhængige af os, nemlig børn. Vores børn, andres børn, statens børn…børn der er deres egne? Hvad er børn, hvem har retten til dem og er det en menneskeret at få mulighed for at lave dem? 


START: Fredag den 30. maj kl. 1900
HVOR: rum46, Studsgade 46, Aarhus
TELEFONISK KONTAKT: claus ejner: 40 63 10 67
EMAIL: clausejner67@gmail.com


DOKUMENTATION 

Birgit Bjerre

Jette Hye Jin MortensenClaus Strøm  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar