søndag den 27. marts 2016

PERFORMANCErum 1. april

PERFORMANCErum indbyder hermed til performanceaften med forfatteren Jens Blendstrup og musikeren Per Götz samt Claus Strøm. PERFORMANCErum afholdes undtagelsesvis den første fredag i en måned, nemlig fredag den 1. april.

Fredag den 1. april vil der ske følgende: Jens Blendstrup og Per Götz træder i karakter som onkel Børge og fætter Hansig og blænder op for lysbilledshowet "Familiealbum 1 og 2", der er en odyssé af løse historier i og omkring Risskov og eller Danmark, som handler om dengang, da onkel Børge og fætter Hansig herskede og tvang HELE familien til at se med på deres rædselsfulde fotos. Kom som du er til timelang smalfilm og muligvis kiafa samt rutebiler.

Claus Strøm opfører performancen: TRANSKRIPTION TRANSLATION, hvor han vil tage udgangspunkt i et dramatisk break up fra den den danske blogsfære. Om performancen har han selv oplyst: TRANSKRIPTIONSTransskribering. Definitionen af transskribering er at transformere noget til skrift. Det kan både være transformering af tale, kropssprog eller andre visuelle handlinger. Det kommer af det latinske ord transcribere. Ordet er sammensat at trans-, der betyder “på den anden side af” eller “en ændring til noget andet”, og scribere betyder “at skrive”.

START: fredag den 1. april, kl. 19.00.
HVOR: rum46, Studsgade 46, Aarhus.
TELEFONISK KONTAKT: claus ejner: 40 63 10 67
EMAIL: performancerum@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar